Finală inedită la turneul de tenis de la Belgrad. Djokovici, testat de numărul 255 ATP

  • La Belgrad, pentru titlu se vor lupta liderul mondial şi slovacul Alex Molcan, numărul 255 mondial, venit din calificări.
  • După turneul său de casă, sârbul pregăteşte turneul de Mare Şlem de la Roland Garros.
  • Competiţia pariziană demarează luni, după ce în această săptămână s-au disputat jocurile din calificări.
116 afișări
Imaginea articolului Finală inedită la turneul de tenis de la Belgrad. Djokovici, testat de numărul 255 ATP

Djokovici

Finala turneului de tenis masculin 250 ATP de la Belgrad va fi una inedită.

Molcan a acces în finală după ce l-a învins în semifinală pe argentinianul Federico Delbonis cu 4-6, 6-4, 6-4. În turul anterior el, l-a scos din competiţie pe veteranul spaniel Fernando Verdasco.

De cealaltă parte Novak Djokovic a trecut în semifinală de slovacul Andrej Martin (119 ATP), în trei seturi, cu 6-1, 4-6, 6-0.

Cei doi nu s-au mai confruntat niciodată, slovacul evoluând în principal în turnee challenger. Pentru Molcan este prima finală ATP din carieră, în condiţiile în care a mai ajuns doar de două ori pe tabloul principal al unui turneu din circuitul ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici