Finalele Cupei României la fotbal se joacă în Bucureşti

Federaţia Română de Fotbal a anunţat miercuri că Stadionul Giuleşti urmează să găzduiască finala Cupei României pentru competiţia masculină, în timp ce competiţia feminină îşi va stabili câştigătoarea pe ”Arcul de Triumf”.

393 afișări
Imaginea articolului Finalele Cupei României la fotbal se joacă în Bucureşti

Finalele Cupei României la fotbal se joacă în Bucureşti

Prin decizia Comitetului Executiv din 27 aprilie 2022, finala Cupei României, ediţia 2021-2022, se va disputa pe stadionul Giuleşti. Partida este programată joi, 19 mai 2022, de la ora 20:30.

Ultimul act al competiţiei este găzduit din nou de Capitală după o pauză de 4 ani. În 2018, Craiova o învingea pe Hermannstadt cu 2-0.

Competiţia se află în faza semifinalelor, în manşa tur înregistrându-se următoarele rezultate:

  • FC Voluntari – FC Argeş 2-0
  • Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 

Returul fazei semifinalelor se va disputa în perioada 10-12 mai 2022.

Şi finala Cupei României la feminin va avea loc tot în Bucureşti, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, stadionul pe care, în aprilie, naţionala feminină a întâlnit Elveţia în preliminariile CM 2023.

Partida va avea loc pe 5 iunie. Se ştiu deja 7 din cele 8 echipe calificate în sferturile de finală: Vasas Femina, Heniu Prundu Bârgăului, ”U” Olimpia Cluj, Navobi Iaşi, Fair Play Joc Cinstit, CSM Alexandria şi Piroş Security.

Ultima reprezentantă din „sferturi” se va decide în urma duelului dintre Selena Constanţa şi Universitatea Galaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici