Fiul lui Pele, Edinho, condamnat la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani

Fiul fostului internaţional brazilian Pele, Edinho, a fost condamnat la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani din traficul de droguri, a scris, sâmbătă, BBC.

1807 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Pele, Edinho, condamnat la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani

Pele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Edinho, în vârstă de 43 de ani, a fost portar la echipa Santos, iar în acest moment este antrenor cu poartarii la acelaşi club.

Decizia a fost dată de un judecător din oraşul Paraia Grande, din statul Sao Paulo. Conform presei braziliene, este de aşteptat ca Edinho, pe numele său real Edson Cholbi do Nascimento, să facă apel la această decizie.

Alte patru persoane au fost condamnate pentru spălare de bani, inclusiv Ronaldo Duarte Barsotti, cunoscut sub numele de Naldinho, acuzat că ar controla o mare parte din traficul de droguri din regiune.

Edinho a mai fost arestat în 2005 şi a executat o pedeapsă pentru trafic de droguri şi legături cu un cunoscut traficant de stupefiante.

Fiul lui Pele a recunoscut că este dependent, dar a negat acuzaţiile de trafic de droguri.

Edinho este al treilea copil al lui Pele din prima căsătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici