Flavius Stoican a semnat un contract pe doi ani cu FC Voluntari

Antrenorul Flavius Stoican a preluat conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, el semnând un contract valabil doi ani şi fiind prezentat oficial sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

72 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican a semnat un contract pe doi ani cu FC Voluntari

Flavius Stoican a semnat un contract pe doi ani cu FC Voluntari (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Mă bucur să revin în fotbal. Am semnat un contract valabil doi ani cu FC Voluntari. Am găsit la Voluntari o bază sportivă cum puţine cluburi au şi un lot în care se îmbină experienţa şi tinereţea. Sper să avem rezultate bune şi să nu mai fie nevoie de un alt şoc la echipă. Situaţia nu e roz, dar îmi doresc să scot maximum din această echipă", a declarat Stoican.

Flavius Stoican este de părere că pentru noua sa echipă este un dezavantaj faptul că nu joacă meciurile de pe teren propriu la Voluntari: "Vă spun sincer că mi-ar fi plăcut ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu la Voluntari. Cred că din acest punct de vedere suntem în dezavantaj, dar sper să se rezolve această situaţie cât mai repede".

În vârstă de 38 de ani, Stoican a antrenat ultima dată formaţia FC Dinamo.

Antrenorul Bogdan Vintilă a fost demis de la conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, după înfrângerea pe care formaţia a suferit-o, joi, în meciul cu FC Dinamo, scor 0-3, în etapa a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici