Flavius Stoican: Sper să repetăm acelaşi joc şi în campionat

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, joi, la finalul partidei cu divizionara a treia Chindia Târgovişte, scor 5-0, contând pentru optimile de finală ale Cupei României, că speră ca jucătorii săi să evolueze la fel de bine şi în campionat.

59 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Sper să repetăm acelaşi joc şi în campionat

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit şi de joc şi de rezultat. Sper să repetăm acelaşi joc şi în campionat, dar trebuie să rămânem cu picioarele pentru că am întâlnit, totuşi, nişte adversari dintr-o ligă inferioară. O luăm pas cu pas, ne dorim să ajungem cât mai departe. Cu multă muncă şi dăruire putem ajunge sus. Sper să ne putem ridica la nivelul fanilor noştri, care chiar ne sprijină. Sunt încântat că există astfel de suporteri. Important e să avem încredere în forţele noastre indiferent cu cine vom juca în sferturi, va fi dificil în această fază", a spus Stoican.

Flavius Stoican este convins că jocul echipei Dinamo va fi la fel de bun şi în meciul cu FC Braşov. "Sunt convins că vom arăta la fel de bine şi în meciul cu Braşov. Nu ne axăm doar pe cupă, deşi este un drum uşor spre cupele europene, noi tratăm orice meci cu maximă seriozitate", a completat Stoican.

Tehnicianul dinamovist s-a arătat mulţumit că atacantul francez Joel Thomas a reuşit să marcheze primele goluri pentru formaţia bucureşteană. "Era momentul ca Thomas să marcheze, pentru că îşi dorea foarte mult asta şi avea moralul scăzut. Oricum, important pentru el este că îşi creează foarte multe ocazii. E normal să fiu mulţumit de toţi cei care au jucat astăzi, chiar şi Nedelcearu, care cred că poate ajunge un fotbalist mare", a precizat Stoican.

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0) formaţia de Liga a III-a, Chindia Târgovişte. Golurile partidei au fost marcate de Joel Thomas '8 şi '64, Durimel '41 şi '86, Lazăr '62.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici