Florin Marin, Mihai Ionescu şi antrenorii secunzi au demisionat de la Ceahlăul Piatra Neamţ

Managerul general Florin Marin, antrenorul principal Mihai Ionescu şi secunzii Radu Lefter şi Costel Ilie au demisionat, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Ceahlăul Piatra Neamţ.

41 afișări
Imaginea articolului Florin Marin, Mihai Ionescu şi antrenorii secunzi au demisionat de la Ceahlăul Piatra Neamţ

Florin Marin, Mihai Ionescu şi antrenorii secunzi au demisionat de la Ceahlăul Piatra Neamţ (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Nu e vorba de laşitate, dar este un gest normal al lor în situaţia de faţă. Vom vedea cine va veni pe banca tehnică a Ceahlăului. Costel Ilie, deşi i-a fost acceptată demisia, se va ocupa de pregătirea echipei până va veni un alt antrenor. Sunt mai mulţi tehnicieni pe lista noastră, tatonăm terenul, negociem cu fiecare în parte, dar trebuie să ne hotrâm cât mai repede", a declarat Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţiei al clubului din Piatra Neamţ.

Oficialul nemţean consideră că Ceahlăul mai are şanse de salvare de la retrogradare: "Cu siguranţă avem şanse de salvare de la retrogradare. Campionatul este lung, şansă are fiecare echipă dintre cele aflate în subsolul clasamentului. Important e ca jucătorii să-şi revină psihic, ăsta e punctul lor nevralgic. Cred că sunt blocaţi de nu mai reuşesc să se concentreze".

Preşedintele de onoare, Gheorghe Ştefan, preşedintele Consiliului de Administraţiei, Viorel Măstăcăneanu, directorul executiv, Ioan Mironaş, şi organizatorul de competiţii, Vasile Ungureanu, au lipsit sâmbătă seară de la sărbătorirea a 90 de ani de la înfiinţarea clubului Ceahlăul Piatra Neamţ.

Florin Marin se afla la al doilea mandat pe banca Ceahlăului în acest sezon. Tehnicianul fusese demis de Gheorghe Ştefan după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, scor 0-1, din etapa a VI-a a Ligii I, deoarece nu a scos echipa de pe teren aşa cum i ceruse preşedintele de onoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici