Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în finala de dublu la Halle

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 2, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 1.696.645 de euro, informează atpworldtour.com.

93 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în finala de dublu la Halle

Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în finala de dublu la Halle (Imagine: Dragos Savu/Arhiva Mediafax Foto)

Mergea şi Bopanna au trecut în semifinale, cu scorul de 7-6 (10), 4-6, 13-11, într-o oră şi 29 de minute, de cuplul american Eric Butorac/Scott Lipsky.

În ultimul act al probei de dublu, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor întâlni perechea Raven Klaasen/Rajeev Ram (Africa de Sud/SUA), care s-a impus în semifinale, vineri, în faţa cuplului Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1.

Premiul pentru participarea în finală este de 50.880 de euro şi 300 de puncte în clasamentul de dublu, iar cel pentru perechea care se va impune în ultimul act este de 112.780 de euro şi 500 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici