Focar de COVID la Viitorul. Ce spune Gică Popescu după ce a fost infectat cu coronavirus

  • Viitorul se află pe locul 9 în Liga 1 după 8 etape
  • Meciul Poli Iaşi – Viitorul este programat pentru duminică, 1 noiembrie de la ora 18:00
  • Gică Popescu a fost şi el infectat cu SARS-CoV2, dar s-a recuperat
1502 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID la Viitorul. Ce spune Gică Popescu după ce a fost infectat cu coronavirus

Focar de COVID la Viitorul

După un start modest în campionat, Viitorul a primit încă o veste proastă. După ultimele teste pentru coronavirus efectuate în cadrul clubului, a apărut un nou focar de infectare.

Cinci fotbalişti şi patru membri din stafful auxiliar au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. În urma acestei infectări masive, constănţenii au cerut amânarea meciului cu Poli Iaşi din următoarea etapă a Ligii 1.

Gică Popescu, peşedintele Viitorului, a confirmat atât faptul că există un focar de infecţie la club, cât şi faptul că a fost făcută o solocitare către LPF pentru amânarea meciului cu Iaşiul.

„E o situaţie dificilă. Avem numeroase cazuri de COVID la echipă, jucători şi oameni din staff. E adevărat că am cerut să ni se amâne meciul, mai ales că avem indisponibili şi câţiva jucători accidentaţi. Acum, important e ca toţi să fie sănătoşi. Vom trece şi peste această perioadă. Stai şi te gândeşti că poate era mai bine să fi continuat în martie şi ne imunizăm mai repede”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici