Formula 1: Lewis Hamilton va pleca din pole position la Marele Premiu de la Barcelona

Pilotul britanic Lewis Hamilton, de la Mercedes, va pleca din pole-position la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, de la Barcelona, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

2695 afișări
Imaginea articolului Formula 1: Lewis Hamilton va pleca din pole position la Marele Premiu de la Barcelona

Formula 1: Lewis Hamilton va pleca din pole position la Marele Premiu de la Barcelona

Triplul campion mondial a parcurs cel mai rapid tur de pistă cu timpul de 1 minut, 19 secunde şi 149 de miimi, iar podiumul a fost completat de către Sebastian Vettel de la Ferrari şi colegul lui Hamilton de la Mercedes, Valtteri Bottas. Germanul Vettel a reuşit cel mai rapid tur pe pista din Catalunya într-un minut, 19 secunde şi 200 de miimi, în timp ce Bottas a înregistrat cea mai rapidă tură într-un minut, 19 secunde şi 373 de miimi.

Kimi Raikkonen al 4-lea, cei doi finlandezi având timpi cu aproximativ un sfert de secundă mai lenţi decât Hamilton. Max Verstappen s-a clasat al 5-lea în prima maşină Red Bull. Olandezul l-a depăşit cu aproape o jumătate de secundă pe coechipierul său, Daniel Ricciardo.

Rezultatele calificărilor Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei:

1. Lewis Hamilton (Mercedes) - 1:19.149
2. Sebastian Vettel (Ferrari) - 1:19.200
3. Valtteri Bottas (Mercedes) - 1:19.373
4. Kimi Räikkönen (Ferrari) - 1:19.439
5. Max Verstappen (Red Bull) - 1:19.706
6. Daniel Ricciardo (Red Bull) - 1:20.175
7. Fernando Alonso (McLaren) - 1:21.048
8. Sergio Perez (Force India) - 1:21.070

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici