Fostul atlet american David Laut a fost asasinat

Fostul atlet american David Laut, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1984, în proba de aruncare a greutăţii, a fost împuşcat mortal în această săptămână, în faţa domiciliului său din localitatea californiană Oxnard, a anunţat, sâmbătă, cotidianul Los Angeles Times.

24 afișări
Imaginea articolului Fostul atlet american David Laut a fost asasinat

Fostul atlet american David Laut a fost asasinat (Imagine: Mediafax Foto)

Laut, care avea 52 de ani, a fost asasinat joi, de necunoscuţi care au tras mai multe focuri de armă.

Când poliţia a ajuns la locul incidentului, fostul sportiv era deja mort.

Până în prezent, poliţia locală nu a identificat niciun suspect.

David Laut era de un an responsabil cu sportul la un liceu din Hueneme. El a obţinut mai multe titluri universitare la aruncarea greutăţii, după care a câştigat medalia de aur la Jocurile Panamericane, în 1979. Cea mai importantă performanţă a carierei sale este medalia de bronz de la JO de la Los Angeles, din 1984.

Laut era căsătorit şi avea un băiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici