Fotbalistul Kingsley Coman, arestat în Franţa sub acuzaţia de violenţă domestică

Fotbalistul Kingsley Coman (21 de ani), de la Bayern Munchen, a fost arestat în Franţa, sub acuzaţia de violenţă domestică, potrivit relatărilor din "Hexagon", scrie cotidianul britanic The Sun.

279 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Kingsley Coman, arestat în Franţa sub acuzaţia de violenţă domestică

Fotbalistul Kingsley Coman, arestat în Franţa sub acuzaţia de violenţă domestică

Tânărul internaţional a ajuns la poliţie luni dimineaţă, în Chessy, Seine-et-Marne, după două presupuse incidente care au avut loc sâmbătă şi luni. O plângere a fost depusă pe numele său de către fosta prietenă, după ce acesta ar fi agresat-o pe motiv că a ratat un contract mare de publicitate. Jurnaliştii britanici scriu că prietena fotbalistului nu l-ar fi anunţat pe acesta despre contract.

Incidentele ar fi avut loc în locuinţa prietenei sale. Kingsley Coman a fost eliberat după câteva ore de către poliţişti, dar va trebui să se prezinte în faţa unui tribunal în luna septembrie.

Kingsley Coman, care până la 21 de ani a jucat la Juventus Torino, Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen, a strâns 25 de meciuri, două goluri şi o pasă decisivă în acest sezon la formaţia bavareză. Două titluri şi o Cupă Ligii cu PSG, titlul de campion, Cupa şi Supercupa Italiei cu Juventus, două titlluri, Cupa şi Supercupa Germaniei cu Bayern. Coman s-a aflat în lotul Frantei anul trecut la Campionatul European din Franţa, cand gazdele turneului au jucat finala.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici