FOTO | Incident neplăcut pentru un fotbalist de la PSG, după ce un suporter a încercat să-l lovească

Un suporter scoţian a intrat pe teren în timul meciului Celtic - PSG şi a încercat să-l lovească pe francezul Kylian Mbappe cu un fular în faţă. Fanul nu l-a nimerit şi a fost scos de pe gazon de către forţele de ordine, în fluierăturile publicului.

973 afișări
Imaginea articolului FOTO | Incident neplăcut pentru un fotbalist de la PSG, după ce un suporter a încercat să-l lovească

FOTO | Un suporter scoţian a încercat să-l lovească pe Kylian Mbappe cu un fular

După golul de 3-0 marcat de Edinson Cavani din penalty, unul dintre supoterii prezenţi pe Celtic Park a forţat cordonul de securitate şi a reuşit să pătrundă pe gazon. A sprintat spre atacantul Kylian Mbappe (18 ani) şi a încercat să-l lovească pe acesta cu un fular, însă nu l-a nimerit. Forţele de ordine au intervenit şi l-au scos pe acesta de pe gazon, iar publicul l-a taxat şi el dur, cu un cor de fluierături.

"Reacţia suporterilor spune totul. E dezamăgitor pentru orice stadion, orice club, ca un supoter să intre pe teren în felul acesta", a spus Brendan Rodgers, antrenorul scoţienilor, după meci, conform The Guardian.

Episodul petrecut în Scoţia se aseamănă perfect cu cel petrecut la Craiova, în 2004. Un suporter craiovean poreclit "Poştasul" a intrerupt un meci Craiova - Dinamo (0-1), incercand sa il loveasca pe Claudiu Niculescu cu un fular. Ovidiu Todoran, cunoscut de fanii Craiovei ca "Poştaşul", i-a livrat în minutul 80 un pachet lui Niculescu. A păcălit forţele de ordine, a prins momentul când atacantul nu era atent, a alergat până la el şi i-a aruncat cu un fular de-al Craiovei în faţă, după care a urlat: “Eşti un trădător împuţit”.

Kylian Mbappe a înscris în meciul de pe Celtic Park. Atacantul francez a făcut 2-0 pentru PSG, în minutul 34, din pasa brazilianului Neymar.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici