Francesca Schiavone a obţinut victoria cu numărul 600 din carieră şi a câştigat turneul de la Bogota

Jucătoarea italiană de tenis Francesca Schiavone, aflată în prezent pe locul 168 în ierarhia mondială, a obţinut, sâmbătă seara, victoria cu numărul 600 din carieră şi a câştigat turneul WTA de la Bogota, din Columbia, defăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari.

146 afișări
Imaginea articolului Francesca Schiavone a obţinut victoria cu numărul 600 din carieră şi a câştigat turneul de la Bogota

Francesca Schiavone a obţinut victoria cu numărul 600 din carieră şi a câştigat turneul de la Bogota (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Schiavone a învins-o, în finala competiţiei, scor 6-4, 7-5, pe sportiva spaniolă Lara Arruabarrena-Vecino, cap de serie numărul 4 şi locul 65 WTA, după un meci care a durat o oră şi 41 de minute.

"Sunt foarte fericită şi emoţionată. Astăzi am făcut un meci dezastruos, dar este important că am câştigat", a afirmat Schiavone, la finalul partidei, citată de site-ul wtatennis.com.

A fost al optulea turneu WTA la simplu câştigat de jucătoarea italiană, care are în palmares un titlu de Mare Şlem, cucerit în 2010, la Openul Franţei. Un an mai târziu, şi-a atins şi cea mai bună clasare din carieră: locul 4 mondial. Schiavone, care va împlini 37 de ani în iunie, se va retrage din activitate la finalul sezonului.

Citeşte şi: Meci de baseball

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici