Franck Ribery, jucătorul anului 2013 în Bundesliga

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost ales jucătorul anului 2013 în Bundesliga, devansându-i în top pe fotbaliştii Robert Lewandowski şi Marco Reus, de la Borussia Dortmund.

114 afișări
Imaginea articolului Franck Ribery, jucătorul anului 2013 în Bundesliga

Franck Ribery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ribery a fost votat de 29 dintre căpitanii celor 36 de echipe din prima şi a doua ligă germană.

Franck Ribery este finalist pentru trofeul Balonul de Aur, ce va fi atribuit în data de 13 ianuarie. Ceilalţi doi finalişti sunt Lionel Messi (FC Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

În 2013, Ribery a câştigat cu Bayern Munchen campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici