FRF a scos la vânzare biletele pentru meciul din Liga Naţiunilor dintre România şi Serbia

FRF a pus în vânzare biletele pentru meciul naţionalei României din Liga Naţiunilor, împotriva Serbiei, de pe teren propriu. Partida este programată pe 17 septembrie, pe Arena Naţională, de la ora 16:00.

592 afișări
Imaginea articolului FRF a scos la vânzare biletele pentru meciul din Liga Naţiunilor dintre România şi Serbia

FRF a scos la vânzare biletele pentru meciul din Liga Naţiunilor dintre România şi Serbia

România va juca pentru prima dată în Liga Naţiunilor cu spectatori. Dacă în primul meci, de la Ploieşti, naţionala a fost nevoită să evolueze fără suporteri cu Muntenegru, acum echipa antrenată de Cosmin Contra va juca cu public returul cu Serbia. Federaţia Română de Fotbal a scos la vânzare biletele, care în acest moment sunt disponibile în mediul online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul celui mai ieftin bilet este de 25 de lei, la peluze, inelul 3.

Preţurile biletelor:

Peluze (inel 1 şi 2) - 30 lei
Peluze (inel 3) - 25 lei
Tribune (inel 2) - 70 lei
Tribune (inel 3) - 50 lei
Tribuna 2 (inel 1) - 90 lei
VIP Roşu - 400 lei
VIP Albastru - 250 lei

România se află pe locul 3 în Grupa 4 a Cupei Naţiunilor, cu două puncte. Naţionala noastră a înregistrat două rezultate de egalitate, 0-0 cu Muntenegru şi 2-2 cu Serbia.

Clasamentul Grupei 4:

1. Muntenegru- 4 puncte;
2. Serbia- 4 puncte;
3. România- 2 puncte;
4. Lituania- 0 punte
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici