FRF îi roagă pe fanii echipei naţionale să vină îmbrăcaţi în galben la meciul România - Olanda

Federaţia Română de Fotbal (FRF) îi roagă pe fanii echipei naţionale să vină îmbăcaţi în galben la meciul România - Olanda, programat, marţi, de la ora 21.00, în Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

449 afișări
Imaginea articolului FRF îi roagă pe fanii echipei naţionale să vină îmbrăcaţi în galben la meciul România - Olanda

FRF îi roagă pe fanii echipei naţionale să vină îmbrăcaţi în galben la meciul România - Olanda (Imagine: Alexandru Dobre - MediafaxFoto)

Accesul pe Arena Naţională va fi permis începând cu ora 18.00, iar FRF le recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia.

"În cazul în care spectatorii au bilete deteriorate sau care din orice motiv nu pot fi citite de turnichete, aceştia au la dispoziţie în stadion două Puncte de schimb bilete (PSB) situate în casele de bilete de la porţile de acces din Str. Maior Ion Coravu şi Str. Pierre de Coubertin", precizează FRF, pe site-ul său oficial.

Poliţia Capitalei anunţă că va acţiona cu peste 250 de poliţişti pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării acestui meci.

Echipa naţională a României va întâlni Olanda, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în preliminariile Cupei Mondial din 2014, cele două echipe fiind neînvinse şi ocupând primele locuri ale Grupei D cu maximum de puncte, după câte trei meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici