Gabriel Enache: "Dacă voi juca bine, George Becali nu mă va critica"

Gabriel Enache (25 de ani) a declarat, vineri, la sosirea în Bucureşti, pentru semnarea contractului cu Steaua, că nu îi este frică de eventualele critici ale lui George Becali.

478 afișări
Imaginea articolului Gabriel Enache: "Dacă voi juca bine, George Becali nu mă va critica"

Gabriel Enache: "Dacă voi juca bine, George Becali nu mă va critica" (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Şumudică, i-am spus că nu am vrut să rănesc pe nimeni, când am fost la meciul Stelei de la Chiajna. Nu am vrut să forţez lucrurile. Le mulţumesc celor de la Astra pentru că au înţeles această situaţie. Mi-am dorit foarte mult, mă bucur pentru faptul că am ajuns la cea mai profesionistă echipă din România. Sper să avem cât mai multe performanţe împreună. Mă lupt pentru postul de titular, îmi place să am concurenţă. Nu ţine de mine dacă voi debuta în meciul de luni (n.r.- FC Voluntari - Steaua, în etapa a 25-a din Liga 1).

Le mulţumesc lui George Becali şi lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei mi-a spus că mă doreşte şi că are încredere în mine. Nu mi-este frică de eventualele critici ale lui George Becali. Dacă joci bine, nu are de ce să te critice", a declarat Enache, la sosirea în Bucureşti.

George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat, joi, la Digi Sport, că va plăti 500.000 de euro pentru transferul lui Gabriel Enache, de la Astra Giurgiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici