Gabriel Tamaş: Am venit să ajut pe CFR, să mă ajut şi pe mine

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, miercuri, în conferinţa de presă în care a fost prezentat ca noul jucător al echipei CFR Cluj, că a ales să accepte oferta fostei campioane, pentru a ajuta gruparea ardeleană, dar şi pentru a se ajuta să-şi relanseze cariera.

236 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş: Am venit să ajut pe CFR, să mă ajut şi pe mine

Gabriel Tamaş (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Întrebat cum vede ca suporter meciurile cu Andorra şi Estonia, Tamaş a răspuns: "Am spus, pentru mine echipa naţională nu mai contează, pentru mine este CFR. Eu am venit la CFR să joc fotbal, să ajut pe CFR, să mă ajut şi pe mine. Eu mai mult de atât nu pot să vă spun despre tactica domnului Piţurcă sau despre cum va aborda dubla cu Estonia şi Andorra. Dar, nu am fost niciodată suporterul echipei naţionale. Eu vreau să mă pregătesc şi să ajung din nou la echipa naţională, dar până atunci nu pot să îmi dau cu părerea. Sunt prea mic să îmi dau cu părerea despre ce fac ei la echipa naţională".

Gabriel Tamaş a afirmat că speră ca în următoarea etapă să debuteze pentru CFR, însă a recunoscut că îşi face probleme, deoarece a evoluat puţin în ultimul an. "Concurenţa pe post? Este normal să îţi faci probleme după un an de zile în care nu ai mai jucat decât câteva meciuri. Antrenorul decide, el este «boss-ul» pe teren, eu am venit aici doar să îmi fac datoria de fotbalist, să mă pregătesc sută la sută, iar el să aleagă cei mai buni jucători care să intre pe teren şi să câştige, pentru a ajuta CFR-ul. Eu voi face tot posibilul să fiu cât mai repede pe teren, chiar din următoarea etapă", a explicat Tamaş.

Fundaşul Gabriel Tamaş, care şi-a reziliat în această vară înţelegerea cu echipa engleză West Bromwich Albion, va evolua la formaţia CFR Cluj, a anunţat, miercuri. Tamaş va purta tricoul cu numărul 3 la CFR Cluj.

Fundaşul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract până la finalul sezonului, dar are o clauză prin care va putea pleca în iarnă dacă primeşte o ofertă mai bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici