Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu West Bromwich Albion

Fundaşul român Gabriel Tamaş, în vârstă de 29 de ani, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa West Bromwich Albion, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării engleze.

335 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu West Bromwich Albion

Gabriel Tamas (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Gabriel Tamaş a evoluat pentru WBA în ultimele trei sezoane şi jumătate. El mai avea zece luni de contract cu gruparea insulară, însă cele două părţi l-au reziliat pe cale amiabilă.

"Este trist să spun adio, dar trebuie să merg mai departe. Am amintiri plăcute, mai ales că este primul club la care am stat mai mult de un an. Mă simt ca acasă. Am fost foarte fericit la West Brom şi vreau să mulţumesc tuturor de la club şi fanilor. Când am venit la club credeam că West Brom va putea realiza lucruri măreţe datorită jucătorilor. Era un grup bun, în care fiecare juca şi la echipele naţionale. Cred că WBA poate ajunge între primele şase echipe şi le voi urmări rezultatele. Acum sper să rămân în Anglia şi trebuie să fiu răbdător să văd ce oportunităţi vor veni din Premier League sau Championship", a spus Tamaş, pentru site-ul oficial al WBA.

Gabriel Tamaş a evoluat în 77 de partide pentru WBA, reuşind să înscrie trei goluri.

Directorul tehnic Richard Garlick consideră că Tamaş a fost devotat sută la sută clubului. "Gabi a fost sută la sută dedicat. Are un caracter mare şi deşi în ultimele 18 luni nu a avut prea multe ocazii de a juca, nimeni nu se poate îndoi de devotamentul său. Este un fundaş central foarte tehnic şi a jucat bine şi ca fundaş dreapta în ultimul sezon. Este un membru popular al echipei, dar lucrurile se schimbă, iar ca să-l ajutăm să progreseze în carieră am decis să terminăm contractul, astfel încât el să-şi găsească un alt club. El pleacă cu cele mai bune urări din partea noastră", a explicat Garlick.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici