Gabriel Torje a semnat un contract cu Osmanlispor

Fotbalistul Gabriel Torje a semnat un contract cu gruparea Osmanlispor, fostă Ankaraspor, care revine în acest an în primul eşalon din Turcia, românul urmând să evolueze sub formă de împrumut de la Udinese, informează memleket.com.tr.

258 afișări
Imaginea articolului Gabriel Torje a semnat un contract cu Osmanlispor

Gabriel Torje (Foto: AFP)

"Gabriel Torje, care a jucat în sezonul trecut la Torku Konyaspor şi a ajuns să fie foarte iubit de suporteri, s-a înţeles cu Osmanlispor", menţionează sursa citată.

Presa turcă a publicat şi o fotografie cu Gabriel Torje la Osmanlispor.

Torje, achiziţionat de Udinese în 2011, a jucat în sezonul 2014/2015 tot în Turcia, la Konyaspor, de asemenea sub formă de împrumut.

Osmanlispor a evoluat în perioada 2004-2009 în prima ligă din Turcia, dar în 2009 a fost retrogradată, după numirea responsabilului secţiei de fotbal a clubului ca preşedinte la rivala Ankaragucu, federaţia sancţionând astfel "o relaţie ce ar putea dăuna concurenţei, onestităţii şi imaginii integrităţii campionatului în viziunea opiniei publice". Timp de patru ani echipa nu a evoluat în niciun eşalon, iar în 2013 s-a înscris în liga a doua.

Formaţia din Ankara şi-a schimbat numele în Osmanlispor înaintea sezonului trecut. La finalul ediţiei de campionat 2014/2015, Osmanlispor a obţinut promovarea în primul eşalon, terminând sezonul pe locul doi în liga secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici