Gala ProSport 15 ani: Nadia Comâneci, prezentă la evenimentul care va acorda 15 premii speciale

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de la apariţia ziarului, gala Pro Sport va reuni peste 200 de personalităţi din sportul românesc. Evenimentul va fi transmis în direct joi, de la ora 19:00, pe sport.ro.

186 afișări
Imaginea articolului Gala ProSport 15 ani: Nadia Comâneci, prezentă la evenimentul care va acorda 15 premii speciale

Gala ProSport 15 ani: Nadia Comâneci, prezentă la evenimentul care va acorda 15 premii speciale

ProSport  va acorda 15 premii speciale la Gala care marchează atât 15 ani de la prima apriţie, cât şi cel mai amplu eveniment de recunoaştere a valorilor sportului românesc. Cele mai importante nume, sportivi şi antrenori, au fost invitate joi la Gala ProSport 15 ani, organizată cu sprijinul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. O singură dovadă a importanţei Galei: Nadia a inclus evenimentul pe lista numeroaselor la care este invitată, şi vine special la Bucureşti din SUA pentru Gala ProSport.

Pentru că este însă un eveniment ProSport, iar ProSport nu există fără cititorii săi, unul dintre trofee este ales exclusiv de voi. Sigur că şi celelalte "legende ProSport" care vor fi premiate s-ar fi regăsit printre opţiunile tuturor românilor. Dar am decis ca vouă să vă aparţină trofeul care desemnează sportivul preferat al românilor din ultimii 15 ani, adică "anii ProSport". Pentru asta, există deja pe www.prosport.ro o aplicaţie de vot şi un premiu special: un Ipad 3! El va fi acordat unui dintre cei care allege sportivul preferat dintre cele zece opţiuni, indiferent dacă nimereşte varianta câştigătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici