Gâlcă obţine o victorie importantă în Primera Division. Espanyol o învinge cu 4-2, în deplasare, pe Sporting Gijon

Echipa de fotbal Espayol Barcelona, antrenată de Costel Gâlcă, a câştigat meciul din deplasare cu Sporting Gijon, scor 4-2, sâmbătă, în cadrul etapei a 26-a din prima ligă spaniolă.

742 afișări
Imaginea articolului Gâlcă obţine o victorie importantă în Primera Division. Espanyol o învinge cu 4-2, în deplasare, pe Sporting Gijon

Gâlcă obţine o victorie importantă în Primera Division. Espanyol o învinge cu 4-2, în deplasare, pe Sporting Gijon (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Au marcat: Castro 20', Castro 62' / Burgui 41', Moreno 48', Moreno 58', Hernandez - autogol 80'.

Sporting: Cuellar - L. Hernandez, Vranjes, Mere, Isma Lopez - Carmona (Halilovic), Ait-Atmane, Omar (Cases), Jony - Sanabria (Lora), Carlos Castro. Antrenor: Abelardo Fernandez.

Espanyol: Pau Lopez - Javi Lopez, Alvaro, O. Duarte, V. Alvarez - V. Sanchez (Roco), Diop, Abraham - Asensio, G, Moreno (Sevilla), Burgui (Perez). Antrenor: Costel Gâlcă.

Cartonaş roşu: Cases 83'.

A fost a doua victorie consecutivă pentru Espanyol Barcelona în campionat. În urma acestui rezultat, Espanyol ocupă locul 13 în clasament, cu 28 de puncte. Echipa lui Gâlcă are 4 puncte mai mult decât echipa aflată pe primul loc retrogradabil, Sporting Gijon.

Tot sâmbătă, în cadrul etapei a 26-a din prima ligă spaniolă, s-au mai înregistrat rezultatele: Real Madrid - Atletico Madrid 0-1, Getafe - Celta Vigo 0-1.

Betis - Vallecano se dispută de la ora 21.30, iar confruntarea Real Sociedad - Malaga are loc sâmbătă, de la ora 23.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici