Gâlcă: Plec cu capul sus de la Steaua, am făcut tot posibilul ca echipa să fie iar campioană

Tehnicianul Constantin Gâlcă a declarat, sâmbătă, că pleacă de la Steaua cu capul sus, deoarece a făcut tot posibilul pentru ca echipa să fie din nou campioană, şi a menţionat că ar fi dispus să accepte şi un angajament în liga a doua spaniolă, dacă este vorba de o grupare cu un proiect.

229 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Plec cu capul sus de la Steaua, am făcut tot posibilul ca echipa să fie iar campioană

Gâlcă: Plec cu capul sus de la Steaua, am făcut tot posibilul ca echipa să fie iar campioană (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Plec cu capul sus de la Steaua, pentru că am făcut tot posibilul pentru ca echipa să fie iar campioană şi am realizat acest obiectiv. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, lui Panduru, Prodan, Hagi - care a avut un cuvânt de spus ca eu să vin la Steaua -, Stelea, pentru că în tot acest timp m-am sfătuit cu ei. Le mulţumesc bineînţeles celor din staful meu pentru că am suferit împreună şi vom pleca de aici cu o experienţă foarte mare. Mulţumesc clubului Steaua, mulţumesc patronului pentru că mi-a dat posibilitatea să antrenez o echipă mare. Le mulţumesc şi jucătorilor pentru că au avut puterea de a reveni şi de a câştiga. Îi mulţumesc şi lui MM Stoica pentru că am vorbit de câteva ori şi cu el, şi lui Argăseală, cu care am colaborat bine chiar dacă nu am avut întotdeauna aceeaşi idei", a spus Gâlcă într-o conferinţă de presă.

Constantin Gâlcă a precizat că se va întoarce la Steaua când va fi momentul. "Eu îmi doresc să continui să antrenez în Europa, dar până acum nu am nimic concret. Ştiu că sunt zvonuri legate de o ofertă din Arabia, dar nu e nimic, eu în primul rând îmi doresc să am continuitate după această perioadă petrecută la Steaua. Eu chiar dacă ar fi o echipă de liga a doua din Spania, care are un proiect, aş merge acolo fără să mă gândesc prea mult", a adăugat tehnicianul.

Întrebat dacă la noua sa echipă va duce şi jucători de la Steaua, Gâlcă a răspuns: "Întâi să am echipă, apoi cu siguranţă voi lua şi jucători".

Constantin Gâlcă a menţionat că a vorbit puţin în aeroport cu finanţatorul Gigi Becali. "Ne-am bucuurat împreună. Nu mi-a dat nici explicaţie (n.r. - cu privire la înlocuirea sa cu Mirel Rădoi). Pur şi simplu ne-am bucurat împreună, în rest nu am discutat nimic", a declarat antrenorul Stelei.

Referitor la faptul că Gigi Becali l-a anunţat pe Mirel Rădoi ca viitorul antrenor al Stelei, în timpul sărbătoririi câştigării titlului, Gâlcă a afirmat: "Bineînţeles că nu îţi cade bine, dar ce să faci? Eu nu sunt omul care îi judecă pe alţii. Dacă dumnealui aşa a simţit, aşa s-a exprimat. Mă bucur că suporterii sunt alături de mine şi de echipă, dar dumnealui ia deciziile. Eu pot să spun că ssunt foarte bucuros că am câştigat titlul, Cupa Ligii şi sper Cupa României. Restul nu sunt importante, restul se rezolvă".

Gâlcă a vorbit şi despre faptul că Gigi Becali a anunţat că îi vrea la echipă pe Toto Tamuz şi Constantin Budescu: "Sunt jucători foarte buni, care au demonstrat, dar eu am o opinie diferită faţă de dânsul".

În ceea ce priveşte informaţiile legate de o ofertă de la Aston Villa pentru Chipciu şi una pentru Varela de la Malaga, Constantin Gâlcă a spus: "M-aş bucura pentru Chipciu să meargă la o echipă într-un campionat puternic, sper să se obţină pentru el cât mai mult. Varela ştiu că are mai multe oferite din Spania, dar preţul (n.r. - 10 milioane de euro) este cel care se plăteşte. Eu m-aş bucura să se plătească o sumă cât mai mare pentru el".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici