Gâlcă: Rapidul nu a avut o construcţie extraordinară, dar a jucat bine pe contraatac. Ne-au lipsit Prepeliţă şi Arlauskis, domnul Becali a luat decizia să nu joace

Tehnicianul stelist Constantin Gâlcă a declarat, duminică seară, că echipa sa nu a făcut un meci bun cu Rapid, în partida pierdută, scor 0-1, în etapa a XVIII-a a Ligii I, subliniind că giuleştenii nu au avut o "construcţie extraordinară" dar au jucat bine pe contraatac.

412 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Rapidul nu a avut o construcţie extraordinară, dar a jucat bine pe contraatac. Ne-au lipsit Prepeliţă şi Arlauskis, domnul Becali a luat decizia să nu joace

Gâlcă: Rapidul nu a avut o construcţie extraordinară, dar a jucat bine pe contraatac (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"A fost un meci nu prea reuşit din partea noastră. Ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Ne aşteptam ca Rapidul să stea în propria jumătate şi să joace pe contraatac. Ştiam că va fi un meci greu pentru că au luat jucători cu experienţă foarte bună. Nu au încă relaţii de joc, dar au stat foarte bine în teren. Rapidul nu a avut o construcţie extraordinară, dar a jucat bine pe contraatac. Luaţi 11 jucători foarte buni şi vor juca perfect pe contraatac. Nu m-a surprins cu nimic Rapidul azi", a declarat Gâlcă.

Gâlcă: Ne-au lipsit Prepeliţă şi Arlauskis, domnul Becali a luat decizia să nu joace

Tehnicianul stelist Constantin Gâlcă a declarat, duminică seară, că la meciul cu Rapid i-au lipsit jucătorii Andrei Prepeliţă şi Giedrus Arlauskis, subliniind că decizia ca aceştia să nu joace i-a aparţinut patronului Gigi Becali.

"Ne-au lipsit doi jucători importanţi, Prepeliţă, care este numărul 1 pe postul lui în momentul de faţă şi dă echilibru echipei, şi Arlauskis, care este foarte important. Domnul Becali a luat decizia să nu joace, ca să pregătim echipa pentru la vară. Am avut o ultimă discuţie sâmbătă. Este greu pentru că în opinia mea campionatul nu este câştigat încă. Va fi greu pentru că echipele de la retrogradare vor juca cu ambiţie. E greu pentru că jucătorii veniţi sunt foarte buni, dar este greu să-i integrezi. Mi-ar fi plăcut să mă bazez pe toţi cei 26 de jucători din lot. Arlauskis şi Prepeliţă sunt afectaţi, doreau să joace. Pe de o parte au înţeles, dar pe de alta au plecat trişti. Se vor pregăti cu echipa în continuare, nu sunt excluşi din lot. Tot ce se întâmplă în jurul echipei nu este un lucru pozitiv. Sper ca pe viitor, suporterii să ne acorde sprijinul", a declarat Gâlcă.

El şi-ar dori ca Gigi Becali să se răzgândească în privinţa lui Prepeliţă şi Arlauskis. "Mi-aş dori ca domnul Becali să se răzgândească în privinţa lor. În cazul lui Latovlevici a fost decizia mea, pentru că aveam postul acoperit. Sper să ajungem la o înşelegere pentru binele echipei. Din afară este uşor, dar nu este aşa. Până nu am titlul în buzunar nu cred aşa ceva. Pentru mine nu este important să mă gândesc ce va fi din vară. Eu vreau să câştig cele trei trofee puse în joc. Nu eu sunt cel important, ci jucătorii. Din punctul lui de vedere este logic să jucăm cu echipa pe care o pregătim pentru la vară. În principiu are dreptate, dar nu este câştigat campionatul. A fost decizia lui, dumnealui plăteşte", a completat tehnicianul stelist.

Întrebat despre faptul că Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni la Steaua, Gâlcă a răspuns: "Ce dacă dă târcoale? Ştiu şi de la patron că dă, că a vorbit cu dânsul. Normal că-şi doreşte să vină să antreneze Steaua, este cea mai importantă echipă. Nu mă simt presat nici de patron, nici de nimeni. Ei pot vorbi în fiecare zi. E liber să sune, să vorbească cu domnul Becali. Domnul Becali mi-a spus că eu sunt antrenorul Stelei şi nimic mai mult".

Gâlcă a subliniat că mai are nevoie de mai mulţi jucători în linia de mijloc: "Jucătorii vor fi motivaţi la meciul cu Craiova, vor ieşi pe teren şi vor da totul pentru a câştiga. Jucătorii au valoare, despre cei care au venit mi s-a spus doar că vin, pentru că aşa a considerat clubul. Eu am vrut mai mulţi jucători, dar au fost doar discuţii. La mijloc mai este nevoie de jucători. Pentru la vară eu trebuia să încep să pregătesc echipa de acum. Voi vorbi cu domnul Becali şi voi vedea ce se va întâmpla", a încheiat tehnicianul stelist.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Marcel Gecov, în minutul 60.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici