Pustai: Mă bucur că jucătorii au înţeles repede unde au venit, ne dorim o renaştere a Rapidului

Antrenorul echipei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, duminică seară, că jucătorii rapidişti şi-au dorit foarte mult victoria în meciul cu Steaua, scor 1-0, în etapa a XVIII-a a Ligii I, subliniind că îşi doreşte o renaştere a grupării giuleştene.

178 afișări
Imaginea articolului Pustai: Mă bucur că jucătorii au înţeles repede unde au venit, ne dorim o renaştere a Rapidului

Pustai: Mă bucur că jucătorii au înţeles repede unde au venit, ne dorim o renaştere a Rapidului (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Ne-am dorit să câştigăm, cu toate că unii au crezut că nu se poate, iar alţii că vom reuşi. Mă bucur că jucătorii au înţeles repede unde au venit, deoarece Rapidul reprezintă un brand. Ne dorim o renaştere a Rapidului, dar trebuie să trecem cât mai repede de bariera celor 20 de puncte până la prima întrerupere de campionat, apoi 30 şi să ajungem cât mai repede la 40 pentru a ne îndeplini acest obiectiv îndrăzneţ. Să nu fim robii visurilor noastre, deşi este bine să visăm", a declarat Pustai.

El a spus că din punct de vedere fizic şi al relaţiilor de joc, jucătorii rapidişti sunt la 65 la sută, fiind loc "de mai bine".

Pustai consideră că fundaşul Cristian Săpunaru a fost eliminat prea uşor: "Nu comentez deciziile arbitrului, dar poate a fost un exces de zel la eliminarea lui Săpunaru din prelungiri. La meciul cu Viitorul nu vom avea un fundaş dreapta. Azi ne bucurăm, dar de mâine ne gândim la meciul cu Viitorul, unde vor putea apărea un Bănel Nicoliţă sau Pîrvulescu în bandă stângă".

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Marcel Gecov, în minutul 60.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici