Gauracs a semnat un contract valabil până la vară cu Rapid

Atacantul leton al formaţiei FK Ventspils, Edgars Gauracs, a semnat, sâmbătă, un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu FC Rapid, el urmând să evolueze sub formă de împrumut, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul sportiv al grupării giuleştene, Renzo Rossi.

55 afișări
Imaginea articolului Gauracs a semnat un contract valabil până la vară cu Rapid

Gauracs a semnat un contract valabil până la vară cu Rapid

"Astăzi am rezolvat transferul lui Gauracs. Este un jucător bun de care aveam nevoie şi sper să ne ajute în îndeplinirea obiectivului. El a sosit aseară la Bucureşti, iar acum a semnat contractul. Va juca sub formă de împrumut, dar la vară Rapid are opţiune de cumpărare definitivă", a spus Rossi.

Gauracs este al doilea jucător transferat de gruparea giuleşteană din această iarnă, după mijlocaşul Ilie Iordache, care a fost şi el împrumutat până la vară de la formaţia elenă AEK Atena.

În vârstă de 21 de ani, Edgars Gauracs a evoluat până acum la formaţiile FK Dizvanagi Rezekne, Ascoli Calcio, AC Rodengo Siano şi FK Ventspils. El este component al echipei naţionale Under 21 a Letoniei având până acum zece goluri marcate în 12 partide disputate.

Gauracs a marcat trei goluri pentru selecţionata de tineret a Letoniei în meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 5-1, în faţa reprezentativei similare a României, disputat la 9 octombrie 2009, în cadrul grupei 1 de calificare la Campionatul European din 2011. După acel meci, atacantul leton a fost monitorizat şi de FC Dinamo.

"Ganea l-a urmărit pe Gauracs în meciul naţionalei de tineret de la Buzău (n.r. - România - Letonia, din grupa I a preliminariilor pentru CE de tineret din 2011, scor 4-1), dar nu prea a avut ce să vadă pentru că a fost eliminat şi din această cauză nu a dat randamentul scontat. El va fi monitorizat în continuare", spunea antrenorul Cornel Ţălnar în luna noiembrie a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici