George Dragu a demisionat din Consiliul de Administraţie al "U" Cluj

George Dragu a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului de Liga a II-a, Universitatea Cluj, urmând ca demisia sa să intre în vigoare joi.

127 afișări
Imaginea articolului George Dragu a demisionat din Consiliul de Administraţie al "U" Cluj

George Dragu a demisionat din Consiliul de Administraţie al "U" Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Dragu a venit la Universitatea Cluj în urmă cu aproape două luni, la scurt timp după ce clubul a fost preluat de omul de afaceri Florian Walter.

Principalul finanţator al clujenilor, Florian Walter, a declarat că Dragu a renunţat la funcţie din motive personale. "Domnul Dragu a decis să părăsească echipa din cauza unor probleme personale, o rudă apropiată fiind grav bolnavă. L-am înţeles şi nu m-am opus. Dânsul a făcut treabă bună cât a stat aici, s-a ocupat mai mult de stingerea datoriilor. O să văd de acum încolo cine va ocupa funcția sa. Momentan nu am variante", a declarat Walter.

"U" Cluj ocupă locul patru în a II-a a eşalonului secund, cu 16 puncte acumulate după şapte etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici