George Ţucudean, trei ani la Charlton Athletic

Atacantul George Ţucudean a semnat un contract pe trei sezoane cu divizionara secundă Charlton Athletic, a anunţat, marţi, gruparea engleză.

104 afișări
Imaginea articolului George Ţucudean, trei ani la Charlton Athletic

George Ţucudean (Imagine: Marius Dobrescu / Mediafax Foto)

Potrivit site-ului oficial, atacantul român este cel de-al şaptelea transfer al echipei din acest an.

Ţucudean s-a alăturat deja noii sale echipe în cantonamentul din Spania, după ce a efectuat testele medicale.

George Ţucudean ar putea fi folosit în cele două meciuri amicale pe care echipa le mai are de disputat în Andalucia, miercuri cu Gibraltar XI şi sâmbătă cu Atletico Clube de Portugal.

"Jucătorul de 23 de ani este un fost internaţional de tineret al României şi s-a făcut remarcat la Dinamo Bucureşti. Prestaţiile sale au captat atenţia clubului Standard Liege, care l-a transferat în ianuarie 2013, înainte de a-l împrumuta la Dinamo în sezonul trecut. Ţucudean se va lupta pentru titularizare cu jucătorii Reza Ghoochannejhad, Igor Vetokele, Simon Church şi Joe Pigott", se arată pe site-ul echipei engleze.

În această vară, Charlton i-a mai transferat pe Yoni Buyens, Vetokele, Franck Moussa, Andre Bikey-Amougou, Tal Ben Haim şi Johann Berg Gudmundsson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici