Gheorghe Chivorchian va candida la preşedinţia FRF

Fostul preşedinte al cluburilor Poli Timişoara şi Ceahlăul Piatra Neamţ Gheorghe Chivorchian a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că s-a hotărât să candideze la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

94 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Chivorchian va candida la preşedinţia FRF

Gheorghe Chivorchian (Imagine: Victor Ciupuliga /Mediafax Foto)

"Luni, îmi voi lansa cadidatura la preşedinţia FRF, iar mâine seară voi face anunţul oficial", a declarat Chivorchian.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au mai anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul internaţional Gheorghe Popescu şi fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu. De asemenea, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu a afirmat că intenţionează să candideze la şefia FRF. Actualul conducător al federaţiei, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici