Gheorghe Hagi, invitat special la prânzul oficial dinaintea amicalului Dinamo - Barcelona. Care este lotul catalanilor deplasat la Bucureşti

Fostul căpitan al echipei naţionale a României şi fost component al formaţiei catalane, Gheorghe Hagi, este invitat special la prânzul oficial organizat înaintea partidei amicale Dinamo - FC Barcelona, programată, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti.

590 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, invitat special la prânzul oficial dinaintea amicalului Dinamo - Barcelona. Care este lotul catalanilor deplasat la Bucureşti

Gheorghe Hagi, invitat special la prânzul oficial dinaintea amicalului Dinamo - Barcelona. Care este lotul catalanilor deplasat la Bucureşti (Imagine: universalfutbol.es)

"Sâmbătă, la ora 14.00, va avea loc un prânz oficial la care vor participa 15 persoane, cinci din partea clubului Barcelona, reprezentanţii clubului Dinamo, ai organizatorilor şi Gheorghe Hagi invitat special", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, una dintre cele firmele care organizează evenimentul de la Bucureşti.

Delegaţia grupării spaniole este compusă din 100 de persoane şi va sosi în România, vineri, la ora 20.45, pe Aeroportul Henri Coandă. Spaniolii vor fi cazaţi la Hotel Radisson Blu, plecarea acestora spre Barcelona fiind prevăzută imediat după partida amicală de sâmbătă.

"Delegaţia de aproximativ 100 de persoane a celor de la Barcelona va ateriza vineri seara pe Aeroportul Henri Coandă la 20.15 şi vor fi cazaţi la Hotel Radisson. Au un program în care sunt incluse vizite la mai multe obiective din Bucureşti, printre care şi Casa Poporului, dar va fi definitivat, mâine seară, după sosirea lor la Bucureşti", a explicat declaraţii Thiess.

Acesta a adăugat că oaspeţii spanioli nu au avut cerinţe speciale pentru acest meci. "Catalanii nu au avut cerinţe speciale, ba din contră, nu vor veni nici măcar cu un bucătar. Pentru vestiar au cerut fructe proaspete, apă, sucuri destinate sportivilor, gheaţă şi trei mese de masaj. La partidă au fost invitaţi atât şeful statului cât şi premierul şi persoane politice şi ambasadori", a precizat Adrian Thiess.

Lotul pe care FC Barcelona l-a comunicat oficial pentru meciul amical cu Dinamo este următorul: Valdes, Pinto, Dani Alves, Pique, Fabregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontàs, Montoya, Bartra, Tello, Ilie, Sergi Roberto, Rafinha.

Alin Moldoveanu, câştigătorul medaliei de aur la tir la Jocurile Olimpice de la Londra, va da lovitura de începere a partidei Dinamo - FC Barcelona. Campionul olimpic este sportiv legitimat al CS Dinamo din anul 2006.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici