Gheorghe Hagi respinge ideea reluării campionatului. Cum propune să fie desemnată câştigătoarea Ligii 1

  • Gheorghe Hagi consideră că echipa de pe primul loc trebuie încoronată campioana României
  • Hagi spune că, în acest moment, sănătatea oamenilor primează, şi nu fotbalul
2965 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi respinge ideea reluării campionatului. Cum propune să fie desemnată câştigătoarea Ligii 1

Gheorghe Hagi respinge ideea reluării campionatului. Cum propune să fie desemnată câştigătoarea Ligii 1

Gheorghe Hagi consideră că echipa care ocupă primul loc în Liga 1 trebuie să fie încoronată campioană. Tehnicianul este de părere că nu mai este suficient timp să se dispute toate etapele rămase.

„Eu cred că trebuie să ne gândim la sezonul viitor, nu la acesta! Avem în faţă un pericol major, iar acum principalul obiectiv e sănătatea oamenilor, nu fotbalul.

Tot vrem să facem 18 sau 16 echipe, aşa că hai să păstrăm clasamentul de acum, să vină şi cele din B şi să mărim campionatul! Aşa cum Liverpool e campioană în Anglia, fiindcă e pe primul loc, aşa să se procedeze şi la noi”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

Patronul Viitorului a vorbit şi despre posibilitatea ca restul etapelor să se joace cu porţile închise: ”Fotbalul nu poate exista fără spectatori, devine comedie dacă îl jucăm singuri. La fotbal e ca la teatru, jucătorii şi actorii se duc acolo pentru public”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici