Gheorghe Mihali: Mi-am reziliat contractul cu CSMS Iaşi, voi fi secundul lui Dorinel Munteanu la Dinamo

Antrenorul secund al echipei CSMS Iaşi, Gheorghe Mihali, a declarat, luni seară, la un post de televiziune local, că şi-a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu gruparea din dealul Copoului şi că va semna cu Dinamo Bucureşti.

255 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mihali: Mi-am reziliat contractul cu CSMS Iaşi, voi fi secundul lui Dorinel Munteanu la Dinamo

Gheorghe Mihali (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"După ce Dorinel Munteanu a preluat funcţia de antrenor principal la Dinamo, m-a contactat şi mi-a spus că şi-ar dori să fac parte din staful său. Am purtat în această seară (n.r. - luni seară) o discuţie cu primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, care a fost de acord să-mi reziliez pe cale amiabilă contractul cu CSMS. Mă întorc acasă, la Dinamo!", a spus Mihali.

Tehnicianul a mai precizat că a avut o experienţă fericită la formaţia ieşeană: "Am trăit multe momente fericite la CSMS Iaşi. Am venit la această echipă în luna februarie a acestui an, când nimeni nu mai credea ca se poate promova. Împreună cu Ionuţ Popa am reuşit să facem acest lucru. Şi cu Liviu Ciobotariu am lucrat foarte bine, echipa obţinând în ultimele trei partide tot atâtea victorii".

Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat, săptămâna trecută, un contract pe doi ani şi jumătate cu FC Dinamo, după ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, şi-a reziliat contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici