Gheorghe Ştefan: Vasile Miriuţă va negocia cu CFR Cluj

Preşedintele de onoare al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, duminică, la Sport.ro, că antrenorul Vasile Miriuţă l-a anunţat că va începe negocierile cu formaţia CFR Cluj.

215 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan: Vasile Miriuţă va negocia cu CFR Cluj

Vasile Miriuţă

"Miriuţă m-a sunat şi mi-a spus că va negocia cu CFR Cluj. Eu îl las, nu mă pot opune unor condiţii mai bune pentru el", a spus Ştefan la Sport.ro.

Conform www.prosport.ro, Vasile Miriuţă ar fi ajuns la o înţelegere de principiu cu finanţatorul grupării clujene, Arpad Paszkany, şi îl va înlocui pe banca tehnică a CFR-ului pe Petre Grigoraş.

Vasile Miriuţă, în vârstă de 45 de ani, a preluat-o pe Ceahlăul Piatra Neamţ la începutul acestui sezon, după ce anterior mai antrenase echipa a doua a clubului german Energie Cottbus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici