Ghiţă Mureşan: A fost impresionant să-l văd pe Messi, m-a invitat la meciul Argentina-El Salvador

Fostul baschetbalist din NBA Ghiţă Mureşan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a fost impresionant să-l vadă la un meci din NBA pe Lionel Messi, cu care a discutat despre baschet, dar şi despre fotbal, starul argentinian invitându-l la partida cu El Salvador.

187 afișări
Imaginea articolului Ghiţă Mureşan: A fost impresionant să-l văd pe Messi, m-a invitat la meciul Argentina-El Salvador

Ghiţă Mureşan: A fost impresionant să-l văd pe Messi, m-a invitat la meciul Argentina-El Salvador (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost destul de impresionant să-l văd pe Messi la meciul lui Wizzards, am făcut poze, am discutat despre meciul lor de aici, Argentina-El Salvador, dar şi ce bine îi merge la Barcelona, ce important este să fii în formă fizică bună tot timpul. Am vorbit şi despre căderea lui Wizzards, câte meciuri se joacă în NBA, 82 în sezonul regulat, plus presezon şi play-off, faţă de fotbal, apoi amabilităţi", a declarat Ghiţă Mureşan agenţiei MEDIAFAX.

Fostul jucător din NBA a mai spus că i-a urat baftă lui Messi la meciul de sâmbătă dintre Argentina şi El Salvador.

"I-am urat baftă la meci, m-a invitat sâmbătă la meciul lor, dar nu ştiu dacă voi ajunge la meci, pentru că fiul meu George are antrenamente speciale de baschet. Lionel Messi m-a invitat şi la un alt meci pe care îl vor juca la New York, dar nici acolo nu cred că voi ajunge. I-am mulţumit, m-am bucurat de întâlnirea cu el şi sper să-l mai văd la Wizzards pe viitor", a mai spus Ghiţă Mureşan, care este ambasador al clubului din NBA după ce şi-a încheiat cariera de jucător.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi s-a întâlnit cu fostul baschetbalist Ghiţă Mureşan, miercuri, la Washington. Mureşan, singurul român care a jucat în NBA şi care are o înălţime de 2,31 metri, apare într-o fotografie în care dă mâna cu Lionel Messi, jucător de 1.69 metri.

Messi se află alături de naţionala Argentinei la Washington, în vederea meciului de sâmbătă cu El Salvador.

Jucătorii argentinieni au asistat la meciul de baschet dintre Washington Wizards, echipă la care a evoluat în trecut Mureşan, şi Indiana Pacers, scor 101-103, unde a fost prezent şi fostul sportiv român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici