Giani Kiriţă: La Dinamo nu e un om care să taie în carne vie, pentru că aceşti jucători nu au un stăpân. Zici că sunt veniţi în probe

Situaţia de la Dinamo a răscolit suflarea alb-roşie. Echipa riscă să piardă play-off-ul, iar foştii fotbalişti şi oficiali au trecut la contraatac. Giani Kiriţă a vorbit la ProSport Live despre situaţia clubului.

351 afișări
Imaginea articolului Giani Kiriţă: La Dinamo nu e un om care să taie în carne vie, pentru că aceşti jucători nu au un stăpân. Zici că sunt veniţi în probe

Giani Kiriţă: Am avut o ofertă de a lucra la Dinamo

Fostul căpitan din "Ştefan cel Mare" a învinuit conducerea, dar şi jucătorii pentru locul ocupat în clasament şi ratarea obiectivului an de an.

"Ei ştiu ce se întâmplă la Dinamo şi cum conduc Dinamo la ora actuală. Toată lumea e vinovată, de la conducere până la jucători. Dinamo e în situaţia asta. Negoiţă nu a ştiut din prima zi cu ce se mănâncă fotbalul şi s-a înconjurat cu oameni care nu cunosc cu ce se mănâncă. Noi am crescut altfel. La Dinamo nu e un om care să taie în carne vie, pentru că aceşti jucători nu au un stăpân. Au făcut lucrurile alea pe care le-au făcut, au băut, şi i-am văzut că nu ştiu să stea în teren, toate lucrurile pe care le-au făcut se văd în teren. Sunt câţiva jucători care zici că sunt veniţi în probe la Dinamo. Vă daţi seama dacă Botoşaniul a ajuns în faţa lui Dinamo?”, a declarat Giani Kiriţă.

Kiriţă a relatat discuţia avută cu Negoiţă în urmă cu doi ani, atunci când fostului jucător i s-a propus un post în cadrul clubului.

"Acum doi ani de zile m-am aşezat cu Negoiţă la masă şi i-am spus: 'Investim la Dinamo? Pentru că eu sunt obişnuit cu performanţa, mă scuzaţi! Eu am nişte trofee'. Şi mi-a zis: 'Atât se investeşte!'. Atunci ne-am strâns mâna şi am plecat".

Negoiţă a scos clubul la vânzare pentru patru milioane de euro, finanţatorul dorind să se retragă de la echipă după contraperformanţele din ultimele sezoane.

"Cred că sunt şi nişte vorbe aruncate să se acopere de toată presiunea. Dacă el se înconjoară de oameni de fotbali, nu o să regrete că a preluat echipa. El vrea ca Dinamo să fie cam la nivelul ăsta, să fim la nivelul la care să fim bătaia de joc a tuturor. Până la urmă, tu ai un brand atât de mare pe mână încât nici nu-ţi dai seama ce ţi-ar putea aduce dacă ai avea un proiect. Noi, suporterii... Nu vreau să spun câte telefoane primesc de la oameni: Giani, ce se întămplă? Pe mine mă doare sufletul. Probabil că sunt anumite piedici pentru preluarea acestui club. Socios se face în timp, am vorbit cu un avocat şi mi-a spus că durează mult", a adăugat Kiriţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici