Gică Hagi a răbufnit: Generaţia de Aur e eliminată, e scoasă din fotbalul românesc

Gică Hagi şi-a spus din nou nemulţumirile cu privire la modul în care a fost tratat de FRF, care nu l-a invitat la tragerea la sorţi pentru EURO 2020. ”Regele” se simte exclus din sport, deşi a fost liderul celei mai bune generaţii din fotbalul românesc.

234 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi a răbufnit: Generaţia de Aur e eliminată, e scoasă din fotbalul românesc

Gică Hagi: Generaţia de Aur e eliminată, e scoasă din fotbalul românesc

Hagi şi-a expus opinia după meciul pierdut de Viitorul cu Astra, joi seară. ”Scuzele sunt scuze. Important e să simţi. Eu asta am înţeles, că Hagi a făcut puţine pentru fotbalul românesc. Dar eu sunt singurul jucător din România care a fost inclus în top 100 fotbalişti din istorie. Asta e. Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la ţară.

Probabil a deranjat acea performanţă de la U21. Eu nu oblig pe nimeni, însă era doar o chestiune de invitaţie. Nu e obligat nimeni să facă ceva, dar să creeze ei o nouă generaţie. Generaţia de Aur e eliminată, e scoasă din horă, din fotbalul românesc!” , a explicat Gică Hagi la Look Plus, la finalul meciului.

De la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 au lipsit nume importante din fotbalul românesc, precum Gheorghe Hagi, Cristian Chivu sau Adrian Mutu. În schimb, fostul mare internaţional Gheorghe Popescu, în prezent consilier onorific al prim-ministrului Ludovic Orban pentru pregătirea organizării EURO 2020, a luat parte la evenimentul de la Romexpo, de la finalul săptămânii trecute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici