Gigi Becali despre Bergodi: Este un golan mincinos

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, la Sport.ro, că Bergodi a fost demis doar de la prima echipă şi a subliniat că în contract este specificat doar că Bergodi este angajat la clubul Steaua, nu la prima echipă.

12 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali despre Bergodi: Este un golan mincinos

Gigi Becali despre Bergodi: Este un golan mincinos (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un golan mincinos. Cum minte şi că n-a primit bani. A stat la cinci metri de mine, nu a pus mâna pe mine, dar a făcut un gest urât. Dacă nu mă lăsa atunci în vestiar, atunci îl dădeam afară, că sunt banii mei. A făcut nişte gesturi urâte, care demonstrează lipsa de respect. El nu a fost demis. A fost demis de la echipa I. Nu scrie în contract că e antrenor la prima echipa. Scrie că e angajat la clubul Steaua, nu la prima echipă. Eu consider că trebuie să se ducă la echipa a doua. E foarte bun antrenor şi am nevoie de el la echipa a doua. Acolo e speranţa Stelei. Să apeleze la FIFA, dar o să-i spună să le arate actul de demitere. Acolo e pe acte. O să vedeţi cum vine la echipa a doua antrenor", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici