Gigi Becali: Mihai Costea este un măscărici pe teren

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lăudat, luni, după remiza cu Rapid, scor 0-0, arbitrajul lui Alexandru Tudor, spunând că a fost "impecabil", şi l-a criticat pe atacantul stelist Mihai Costea, despre care a afirmat că a fost "un măscărici pe teren".

250 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Mihai Costea este un măscărici pe teren

Gigi Becali: Mihai Costea este un măscărici pe teren (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Arbitrajul a fost impecabil. Mie îmi place cel mai mult arbitrajul lui Tudor, orice atingere e fault şi n-ai cum să greşeşti. Am avut 11 metri clar, dar nu poţi să-i spui nimic lui Tudor, pentru că Tudor este un arbitru corect şi mai greşeşte", a spus Becali la plecarea de la Arena Naţională.

Întrebat ce părere are despre faptul că Mihai Costea a fost huiduit de fanii stelişti, Becali a răspuns: "Şi ce, nu merită? Măscărici pe teren, asta e Mihai Costea. Nu e normal? Aveam aşteptări mai mari de la fraţii Costea, dar nu am ce face".

Gigi Becali a precizat că este dezamăgit de faptul că Steaua nu a înscris mici măcar în superioritate numerică.

"Sunt dezamăgit că am jucat 20 de minute cu un om în plus şi nu am avut ocazii de gol. Se putea mai mult şi poate că am avut un plus peste ei. Am avut ocazie clară în prima repriză, parcă am avut un plus peste ei", a menţionat el.

În timp ce discuta cu reprezentanţii mass-media, mai mulţi suporteri stelişti i-au reproşat lui Becali faptul că jucătorii pregătiţi de Ilie Stan nu şi-au creat ocazii de gol în superioritate numerică. Finanţatorul FC Steaua i-a îndemnat pe fani să vină ei în faţa presei să dea declaraţii, iar apoi a plecat.

Formaţiile Steaua şi Rapid au remizat, luni, pe Arena Naţională, scor 0-0, în derbiul etapei a XI-a a Ligii I, în care centralul Alexandru Tudor a eliminat doi jucători de la echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi unul de la gruparea pregătită de Ilie Stan.

În minutul 66, arbitrul Alexandru Tudor i-a eliminat pe Andrei Prepeliţă de la Steaua şi Dan Alexa de la Rapid. Mijlocaşul stelist a avut o intrare periculoasă asupra portarului Coman, Alexa s-a repezit cu mâinile în gâtul lui Prepeliţă cerându-i socoteală pentru atacul său, iar acesta a ripostat rupându-i tricoul rapidistului. În incident s-au implicat şi ceilalţi jucători iscându-se o bătaie generală în care fotbaliştii şi-au împărţit reciproc pumni şi picioare. Meciul a fost oprit aproximativ cinci minute şi din cauza accidentării lui Coman, care a primit îngrijiri medicale la braţul stâng, dar nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit cu Straton.

Fundaşul rapidist Ezequias Tavares a fost eliminat în minutul 75, după ce l-a călcat pe gleznă pe stelistul Tiberiu Bălan. Cei prezenţi pe banca rapidiştilor au protestat vehement la adresa arbitrului de rezervă Radu Petrescu, cel care i-a semnalizat lui Tudor intrarea dură a lui Ezequias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici