Gigi Becali: Singurul de care îmi pare rău că îi dau bani e Mihai Costea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că dintre jucătorii pe care gruparea "roş-albastră" îi are sub contract, singurul de care îi pare rău că trebuie să îl mai plătească salariul este atacantul Mihai Costea.

328 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Singurul de care îmi pare rău că îi dau bani e Mihai Costea

Mihai Costea (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Singurul de care îmi pare rău că îi dau bani este Mihai Costea. E adormit. A făcut revelionul şi acum a intrat în somnolenţă. Mă atac când îi dau banii unuia care nu îi merită, dar trebuie să îi dau banii, că nu am ce face. În rest, cu Rocha terminăm în vară, cu Tibi Bălan terminăm. Singura chichiţă care mai e la Steaua e Mihai Costea", a spus Becali

Gigi Becali a subliniat că mijlocaşul Alexandru Maxim nu are ce căuta la Steaua atâta timp cât iubita sa este Mădălina Pamfile.

"Maxim-Pamfile Mădălina. Maxim să o ia pe Pamfile şi să se ducă la Lignitul Oltenia, că nu îmi trebuie mie aşa ceva. Orice jucător care are talente d'astea de vedete, de combinaţii cu vedete, nu are ce căuta la Steaua. Dacă de exemplu Mihai Costea se însoară cu ea (n.r. - Daniela Crudu), bă a liniştit-o pe femeie, e un lucru mare că s-a cuminţit, e altceva, dar atâta timp cât ea e încă acolo la televizor, scoate-o de acolo de la televizor, însoară-te cu ea şi ţi-o respect. Dacă tu încă o mai ţii acolo să o vadă toţi colegii tăi la televizor, ba cu ţâţa aşa, ba aşa... Să o ia ăsta pe Pamfile Mădălina, se însoară cu ea, o cuminţeşte cu ea, bravo lui că a cuminţit-o şi a oprit-o de la păcat. E mare lucru şi îl respect că a oprit-o de la păcat pe Pamfile, dar până atunci să joace la Lignitul Oltenia, pentru că mare fotbalist nu o să mai fie de capul lui", a mai spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici