Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei: Până în acest moment, nu am fost căutat de FRF, dar nu se ştie niciodată

Italianul Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei, a declarat, marţi, că încă nu a fost contactat de oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru postul de selecţioner, dar nu ar refuza o ofertă avantajoasă din partea României.

323 afișări
Imaginea articolului Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei: Până în acest moment, nu am fost căutat de FRF, dar nu se ştie niciodată

Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei: Până în acest moment, nu am fost căutat de FRF, dar nu se ştie niciodată

Considerat ca fiind principalul artizan al performanţelor reuşite de naţionala Alabniei, atât în calificări, cât şi la Campionatul European, Giovanni De Biasi a intrat în atenţia şefilor FRF după ce Anghel Iordănescu şi-a încheiat contractul. Pe lista preşedintelui Răzvan Burleanu s-au mai aflat nume precum Cosmin Olăroiu, dar, după spusele sale, acesta l-a refuzat. Presa italiană a scris marţi despre interesul României pentru De Biasi.

”Până în acest moment, nu am fost căutat de FRF, dar nu se ştie niciodată. România are o echipă foarte bună, ştiu mulţi jucători care joacă în Italia. Mai am doi ani contract cu Albania, dar pot pleca mai devreme, nu este problemă. Dacă am o ofertă foarte bună, nu este nicio problemă.

Este foarte posibil ca România să se califice la CM 2018, deoarece este o echipă cu multă calitate. Grupa Albaniei este mult mai grea, nu mă sperie grupa României. Dacă aş fi interesat de postul de selecţioner al României? De ce nu? Sunt interesat de noi provocări în viaşa mea. Am nevoie de o nouă provocare în cariera mea”, a declarat Gianni De Biasi la DigiSport.

Cu Giovanni De Biasi pe banca tehnică, Albania a reuşit prima calificare din istorie la un turneu final, dar şi prima victorie în grupele unei astfel de competiţii, chiar împotriva României (1-0, la Lyon, pe 19 iulie, în grupa A).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici