Gloria Bistriţa - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Gloria Bistriţa s-a impus, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), în faţa echipei Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I

Gloria Bistriţa - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Moraes '37 (penalti), Hora '69, pentru gazde, respectiv Florin Costea '4, pentru oaspeţi.

0-1: Florin Costea a primit o pasă la limita ofsaidului, a pătruns în careu şi a deschis scorul cu un şut, pe jos, la colţul lung al porţii lui Albuţ.

1-1: Moraes a primit o centrare la aproximativ 7-8 metri de poartă, dar a fost deposedat, în săritură, de Găman, însă arbitrul Teodor Crăciunescu a dictat penalti, considerând că fotbalistul craiovean a comis fault. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de acelaşi Moraes, care a executat în partea stângă, în trimp ce Silviu Lung jr. a plecat pe colţul opus.

În minutul 35, Cristian Coroian a părăsit terenul, fiind accidentat, iar banderola de căpitan a fost preluată de portarul Albuţ.

2-1: Ciprian Petre a scăpat în flancul stâng, a centrat înapoi până la Hora şi mijlocaşul formaţiei bistriţene, nemarcat, a înscris cu un şut plasat, la colţul lung, din mijlocul careului.

În minutul 85, Albuţ a încercat să schimbe mingea, pe motiv că este desumflată, pentru a trage de timp, dar arbitrul Teodor Crăciunescu i-a arătat al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Cum antrenorul Marius Şumudică efectuase ultima schimbare cu un minut înainte, locul lui Albuţ a fost luat între buturi de jucătorul Ioan Hora.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei, 18. Frăsinescu, 3. Ciucă, 15. Latovlevici - 6. A. Mureşan - 24. Hora, 30. Băjenaru (28. D. Matei '85), 11. Rui Tavares (2. C. Petre '62) - 7. Coroian (9. Keita '35), 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Universitatea Craiova: 21. Lung jr - 32. Bădoi, 7. V. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 30. Prepeliţă, 3. R. Barbu (28. Gângioveanu '73), 13. Dilevski (2. Bărboianu '68) - 9. M. Costea, 20. Dina (33. Trică '62), 10. Fl. Costea. Antrenor: Mark Wotte.

Cartonaşe galbene: Albuţ '75, '85, Hora '90+4 / Prepeliţă '15, Dina '33, Găman '33, Mihai Costea '90+3.

Cartonaş roşu: Albuţ '85.

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, printre care şi zece suporteri ai echipei Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici