Gorj: Liderul unei galerii de fotbal acuzat că a revendicat o sumă de bani care nu era a sa, reţinut

Liderul galeriei Durii, de la echipa Pandurii Târgu Jiu, Valentin Pieptănatu, a fost reţinut, joi, fiind acuzat de inducerea în eroare a organelor de anchetă, după ce a revendicat o sumă de bani găsită de o persoană, care, de fapt, nu era a sa.

150 afișări
Imaginea articolului Gorj: Liderul unei galerii de fotbal acuzat că a revendicat o sumă de bani care nu era a sa, reţinut

Gorj: Liderul unei galerii de fotbal acuzat că a revendicat o sumă de bani care nu era a sa, reţinut

Potrivit IPJ Gorj, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, s-a prezentat la Poliţie, joi, pentru a revendica o sumă de bani găsită pe raza municipiului de un alt cetăţean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pieptănatu a sesizat poliţiştilor că ar fi pierdut 8.000 de lei, după ce la Poliţie s-a prezentat un alt bărbat care a găsit pe stradă 9.000 de lei, cu puţin timp înainte un pensionar anunţând şi el că pierduse 12.000 de lei.

Liderul galeriei Durii s-a încurcat în răspunsurile pe care le-a dat la întrebările puse de poliţiştii care făceau cercetări în acest caz, el fiind reţinut, în cele din urmă, vineri urmând să fie prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici