Guvernul transferă Primăriei Generale un teren din complexul Lia Manoliu pentru o nouă sală de sport

Guvernul a transferat Primăriei Generale a Capitalei un teren de peste 52.000 metri pătraţi din complexul Lia Manoliu pentru construcţia unei săli de sport multifuncţionale, cu condiţia începerii lucrărilor în termen de un an şi finalizării sălii în trei ani de la data transferului terenului.

140 afișări
Imaginea articolului Guvernul transferă Primăriei Generale un teren din complexul Lia Manoliu pentru o nouă sală de sport

Guvernul transferă Primăriei Generale un teren din complexul Lia Manoliu pentru o nouă sală de sport

Transferul a fost decis prin hotărâre aprobată marţi de Guvern.

Conform actului normativ, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va avea obligaţia realizării obiectivului din buget propriu şi din alte surse în condiţiile legii, începerii realizării obiectivului în termen de un an şi finalizîrii acestuia în termen de trei ani de la momentul transmiterii terenului.

Primăria Capitalei va asigura gratuitatea pentru competiţii internaţionale organizate în noua sală de federaţiile sportive naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici