Hagi, desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

  • Trei jucători de la Farul Constanţa, alături de managerul Gheorghe Hagi, domină echipa ideală a primei etape a Superligii la fotbal masculin.
  • Alte trei echipe dau câte doi jucători în cel mai bun unsprezece al rundei.
  • Liderul FCSB e reprezentat de un singur fotbalist.
128 afișări
Imaginea articolului Hagi, desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

Hagi, desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

Echipa ideală a primei etape din play-off şi play-out, la finalul rundei, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal

Portar

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - Intervenţiile lui au contribuit din plin la succesul reuşit de olteni în Gruia.

Fundaşi

Kevin Boli (Farul Constanţa) - Experimentatul fundaş al Farului s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor pe durata partidei din Giuleşti.

Mihai Popescu (Farul Constanţa) - A avut o prestaţie lăudabilă în centrul defensivei. A câştigat multe dueluri cu adversarii.

Juraj Badelj (Universitatea Craiova) - În ciuda vârstei, tânărul fundaş croat a fost printre cei mai buni jucători trimişi în teren de Ivaylo Petev.

Raul Opruţ (FC Hermannstadt) - Şi-a trecut pentru întâia oară numele pe tabelă în ediţia curentă. Revenirea sa reprezintă un mare câştig şi pentru sibieni.

Mijlocaşi

Ante Roguljic (Universitatea Cluj) - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a punctat de două ori, acestea fiind şi primele goluri în tricoul "şepcilor roşii".

Joao Pedro (UTA Arad) - Cel mai spectaculos meci, UTA - FC Voluntari 4-3 a fost decis de schimbările inspirate făcute de Mircea Rednic, prima dintre ele fiind introducerea mijlocaşului portughez, care a înscris de două ori.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) - Decarul studeţilor clujeni continuă sezonul formidabil! A înscris al 12-lea gol, ajungând la 50 de reuşite în Superligă. În plus, şi-a mai trecut în cont şi o pasă decisivă.

Atacanţi

Alexandru Băluţă (FCSB) - A marcat golul care le-a adus roş-albaştrilor a 20-a victorie din ediţia curentă, în urma căruia s-au distanţat în clasament.

Louis Munteanu (Farul Constanţa) - A fost eroul primului meci din play-off-ul curent. A reuşit o dublă şi a ajuns la 20 de goluri în 75 de partide jucate în SuperLigă.

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) - A deschis drumul sibienilor spre o victorie frumoasă. A fost a opta reuşită din campionatul actual, graţie căreia a rămas cel mai bun marcator autohton eligibil U 21.

Antrenorul Etapei

Gheorghe Hagi (Farul Constanţa) - A învins o echipă aflată în mare formă şi a readus-o pe Farul în lupta pentru podium. Este pentru a patra oară antrenor al primului unsprezece ideal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici