Hagi: M-aş bucura ca Popescu să iasă din închisoare repede. În rest, mă duc la vot ca orice cetăţean

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că nu se gândeşte la faptul că unul dintre candidaţii la preşedinţia României a promis graţierea lui Gheorghe Popescu, precizând că se va duce la vot ca orice cetăţean.

106 afișări
Imaginea articolului Hagi: M-aş bucura ca Popescu să iasă din închisoare repede. În rest, mă duc la vot ca orice cetăţean

Hagi: M-aş bucura ca Popescu să fie cât mai repede afară; în rest, mă duc la vot ca orice cetăţean (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va vota duminică şi cu gândul la o eventuală graţiere a lui Gheorghe Popescu, Hagi a răspuns: "Nu. M-aş bucura enorm ca Gică să fie cât mai repede afară, pentru că nu merită (să stea închis - n.r.). În rest, mă duc la vot ca orice cetăţean şi voi vota".

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma la 12 mai că dacă ar fi preşedinte, l-ar graţia din prima zi pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu. Ponta este unul dintre cei 14 candidaţi la alegerile prezidenţiale care au loc duminică.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în Dosarul Transferurilor. Fostul component al echipei naţionale a României este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici