Hagi: Nu intenţionez să candidez la postul de preşedinte al FRF

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu intenţionează să candideze la postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), precizând că în acest moment îşi dedică "toată energia" şcolii sale de fotbal şi clubului Viitorul Constanţa.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi: Nu intenţionez să candidez la postul de preşedinte al FRF

Hagi: Nu intenţionez să candidez la postul de preşedinte al FRF (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

Cotidianul ProSport a scris, miercuri, că preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, strânge semnături pentru a convoca Adunarea Generală a FRF, în cadrul căreia să se voteze schimbarea din funcţie a preşedintelui Mircea Sandu.

Condescu a afirmat că Hagi este contracandidatul ideal pentru actualul şef al FRF. "(Hagi - n.r.) este un om corect, cu o mentalitate modernă. Ar aduce cu siguranţă un suflu nou în fotbal. Asta ar fi adevărata schimbare. Îl voi căuta, mă voi întâlni cu el şi sper să îl conving", a declarat Condescu, pentru ProSport.

Hagi a ţinut să le mulţumescă celor care s-au gândit la el pentru şefia federaţiei, dar a precizat că nu doreşte să-şi depună candidatura.

"Doresc să îi anunţ pe toţi cei interesaţi că nu am nici o intenţie să candidez la postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi nu am avut-o niciodată! Ţin să le mulţumesc celor care s-au gândit la mine, dar nu s-a pus niciodată problema unei asemenea acţiuni din partea mea. În prezent, sunt implicat în două proiecte majore personale: Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”, dedicată copiilor şi juniorilor, dorinţa mea fiind ca aceasta să devină una dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Sud-Est, şi propriul meu club de fotbal: Viitorul Constanţa. Toata energia mea este concentrată în aceste două proiecte pe care vreau să le dezvolt", se arată în comunicatul lui Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici