Hagi spune că fiul său, Ianis, poate fi titular la FC Viitorul în sezonul următor

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă., că fiul său, Ianis Hagi, în vârstă de 16 ani, poate fi titular în sezonul viitor, precizând că el şi ceilalţi jucători tineri din lot nu vor avea nicio presiune asupra lor.

124 afișări
Imaginea articolului Hagi spune că fiul său, Ianis, poate fi titular la FC Viitorul în sezonul următor

Hagi spune că fiul său, Ianis, poate fi titular la FC Viitorul în sezonul următor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Ianis s-a întors cu noi şi sper să rămână (n.r. - în lotul echipei FC Viitorul). Poate fi unul dintre titulari, eu cred că da. S-a văzut din formaţiile pe care le-am făcut. Creşte, aşa cum creşte fiecare copil. Ei (n.r. - jucătorii tineri din lot) nu au nicio presiune, le vom găsi spaţiu. Presiune au cei cu mai multă experienţă. Ei trebuie să vină din spate aşa cum trebuie", a spus Hagi despre fiul său care a debutat în Liga I sezonul trecut, fiind titular doar în ultima etapă.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de stagiul de pregătire din Polonia, dar a menţionat că mai este nevoie de puţin timp pentru ca jucătorii noi să se adapteze. "Am făcut o pregătire bună, am rulat toţi jucătorii, să zicem că totul este aşa cum ne-am planificat. E greu, pentru că sunt mulţi jucători noi şi e nevoie de omogenitate. Dar mai avem timp, campionatul e lung. Fiecare trebuie să se adapteze la modul nostru de joc, dar când ai calitate şi experienţă lucrurile vin de la sine. Noi am luat jucători pe stilul nostru, nu ne schimbăm", a precizat antrenorul.

Referitor la transferuri, Hagi a explicat că se vor mai face achiziţii doar dacă vor mai pleca jucători. "Vom vedea dacă vor mai fi mişcări. Perioada e lungă. Deocamdată noi ne-am completat lotul, vedem dacă vor mai fi ieşiri. Dacă nu, mergem înainte", a afirmat Hagi.

Lucrările la stadionul din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din localitatea Ovidiu, pe care FC Viitorul va evolua în ediţia următoare a Ligii I, sunt aproape finalizate, susţine Hagi. "Vom vedea când se va face controlul de omologare. Dar eu zic că stăm bine", a menţionat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici