Hagi: Sunt mulţumit de acest punct, arătăm că putem rămâne în Liga I

Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă seară, după remiza obţinută de Viitorul Constanţa pe terenul fostei campioane Oţelul Galaţi, scor 1-1, că este mulţumit de acest punct şi că echipa constănţeană capătă experienţă şi arată că poate să rămână în Liga I.

186 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sunt mulţumit de acest punct, arătăm că putem rămâne în Liga I

Hagi: Sunt mulţumit de acest punct, arătăm că putem rămâne în Liga I (Imagine:Andrei Moise / MediafaxFoto)

"Sunt mulţumit pentru că am câştigat un punct pe terenul Oţelului, fosta campioană a României, şi mai ales după o primă repriză în care am avut şansă nu ai cum să nu fii mulţumit. Aşa cum în alte meciuri am pierdut nemeritat poate astăzi era ziua noastră norocoasă şi ne întorceam cu cele trei puncte dacă Iancu ar fi marcat la acea ocazie mare. Momentan obiectivul este în continuare acela de a rămâne în prima ligă. Avem jucători foarte tineri, căpătăm experienţă meci de meci şi cred că arătăm că putem rămâne în Liga I", a spus Hagi.

Tehnicianul Cătălin Anghel s-a declarat de asemenea mulţumit de remiză: "A fost un punct muncit, o muncă de o săptămână la sacrificiu împotriva unei echipe în revenire de formă. Am avut şi puţină şansă în anumite momente. Am ratat însă şi noi o ocazie mare în repriza a doua. Una peste alta, sunt mulţumit de acest rezultat".

De cealaltă parte, antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, a spus că echipa are nevoie de susţinere şi de răbdare. "Ne-am propus să câştigăm acest meci, însă din păcate nu am reuşit. Ne-am creat numeroase ocazii dar ne-a lipsit concentrarea în faţa porţii. Avem şansa ca la meciul din etapa următoare să ne recuperăm punctele şi în acest moment avem nevoie de susţinere şi răbdare din partea tuturor", a firmat Tănase.

Narcis Răducan, consilier al primarului oraşului Galaţi pe probleme de fotbal, speră că Oţelul va începe să obţină rezultate pozitive. "Parcă s-a repetat ce s-a întâmmplat la alte partide. Atacăm, ne creăm ocazii, însă nu reuşim să câştigăm. Nu ne rămâne decât să sperăm să echipa va strânge rândurile şi încet încet vor veni şi rezultatele pozitive. Am primit şi acel comunicat din partea combinatului şi sperăm ca la începutul săptămânii viitoare lucrurile să fie total clarificate", a precizat el.

Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Viitorul Constanţa, în etapa a VIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viglianti '18 pentru Oţelul, respectiv Dică '26 (penalti) pentru Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici