Halep despre Pennetta: M-a bătut o dată, dar acum va fi alt meci

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat că viitoarea ei adversară din cadrul Miami Open, Flavia Pennetta, este o jucătoare cu lovituri puternice şi că îşi aminteşte că a fost învinsă de italiancă, dar marţi dimineaţă va fi un meci în alte condiţii.

589 afișări
Imaginea articolului Halep despre Pennetta: M-a bătut o dată, dar acum va fi alt meci

Halep despre Pennetta: M-a bătut o dată, dar acum va fi alt meci (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Pennetta joacă bine, plat, are multă putere când loveşte mingea. Este greu, m-a bătut o dată, dar acum va fi o altă zi şi un alt meci. Abia aştept să joc cu ea şi să-mi fructific şansa", a declarat Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, o va întâlni pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 15, marţi dimineaţă, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Partida va avea loc pe arena centrală, fiind a doua din sesiunea de seară, nu mai devreme de ora 04.00.

Halep, 23 de ani, şi Pennetta, 33 de ani, s-au mai întâlnit de trei ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva italiană. Ultimul lor meci a fost la ediţia 2013 a US Open, în faza optimilor de finală, iar scorul a fost de 6-2, 7-6 (3).

Prima confruntare între Halep şi Pennetta a avut loc în 2010, în sferturile de finală ale turneului de la Marbella, când italianca a câştigat cu 6-4, 7-6 (4). Trei ani mai târziu, în turul doi al turneului de la Bastad, românca a abandonat meciul, la 4-6, 7-5, 2-0, pentru Pennetta.

Simona Halep şi Flavia Pennetta sunt ultimele două câştigătoare ale turneului de la Indian Wells, sportiva în vârstă de 33 de ani câştigând ediţia din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici