Halep: Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane, sunt pregătită

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat că se simte mult mai bine decât era la Brisbane, competiţie de la care s-a retras din cauza unei probleme la tendon, ea menţionând că s-a antrenat, nu mai are dureri şi se simte pregătită, informează wtatennis.com.

411 afișări
Imaginea articolului Halep: Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane, sunt pregătită

Halep: Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane, sunt pregătită (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane. O problemă la tendonul lui Ahile este dificil de tratat, dar mă antrenez de câteva zile, am făcut aproape antrenamente complete şi mă simt pregătită. Nu mai am dureri, dar vreau să văd cum va fi la un meci oficial. Nu s-a pus problema unei operaţii, este doar o inflamaţie. Ştiu că meciul cu Garcia va fi dificil, dar vreau foarte mult să am câteva meciuri jucate înainte de Melbourne. Pentru mine fiecare turneu este important. Voi face tot ce voi putea la acest turneu, iar apoi mă voi gândi la Melbourne", a spus Halep.

Înainte de startul turneului, Simona Halep a participat la Sydney la construirea unui turn din cutii de carton.

Halep, numărul 2 mondial, este principala favorită la turneul WTA Premier de la Sydney, unde va juca direct în turul doi, cu sportiva franceză Caroline Garcia. Săptămâna trecută, Halep ar fi trebuit să joace la turneul de la Brisbane, însă s-a retras din cauza unei accidentări înaintea partidei cu Victoria Azarenka, din turul doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici